Oranje Fonds steunt het Marslanden Noaberschap met € 500,00

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Afgelopen jaar besteedde het 28,7 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Mede door deze ondersteuning van het Oranje Fonds kan het Marslanden Noaberschap op 18 maart 2015 een vrijwilligersavond organiseren omdat we 1 jaar bestaan en al vele malen dankzij de vrijwilligers hulp hebben kunnen bieden aan hulpbehoevende mensen.

Noot voor de redactie: Voor informatie over het Oranje Fonds neemt u contact op met Rosanne Prinsen, adviseur pers en publiciteit, telefoon: 0302339345.

Voor informatie over het Marslanden Noaberschap kunt u kijken op www.marslandennoaberschap.nl een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen via 06-12 64 69 61.